669996.jpg

Jaha nu har även jag börjat blogga, har tänkt på det i ett år ungefär men det har inte blivit av förrän nu.

Här är nu våra två Västgötaspetsar Pete han till höger i bild föddes 11.9.2005 i Region´s kennel Marjo Manninen från Kalajoki de var 7 valpar i B-kullen Petes namn är Basic Boo ja en helt vanlig göötti.
Mamman är Fennican Nonna Norrsken, Zena, Pappan är Cimillan Garvin Kaahari, Aatu.

Förra sommaren började jag gå på kurs med Pete i Vasa Agilityföreningen Peto 1 sen Peto 2 under vintern och nu är vi i Peto 3, så framsteg gör vi, meningen är väl att vi någongång skall börja tävla i lydnad, vi har även deltagit i utställningar med varierande framgång, 1 SERT har vi fått i Ylivieska förra sommaren sen har det varierat från ERI, EH och H.
Pete älskar mat och får han bara tillfälle så tjuvar han mat och ser sen helt oskylldig ut.
Pete slukar sin mat på ett huj, medan Raffe äter lååååångsamt då Pete ätit sin mat så går han fram till Raffes skål som värsta åklagaren och börjar äta!!!! nu äter de i skilda rum.

Vi hade tänkt på att skaffa en till hund, men kanske inte riktigt ännu, men då Raffes förra ägare lämnade tillbaks hundarna sina 2 st västgötaspetsar åt uppfödaren och uppfödaren sköte efter nya hem åt dem så då funderade vi på om vi kunde se hur de trivs tillsammans, sagt och gjort vi åkte upp till kalajoki i slutet på april för att ta hem Raffe på "prov" och de trivdes ihop från första stund, så visst går det att ha 2 hanhundar som bara har 1 år och 1 månads ålderskillnad.
Raffe är lugnare i temperamentet än Pete men slug lite som en varg.
Vi beslöt att behålla Raffe eftersom de passade ihop med varandra och nu har Raffe bott hos oss i snart 2 månader.

Raffe föddes 24.8.2006 i Region´s kennel C-kullen hade 4 valpar Reffes namn är Charming Change ja han är charmig. Mamman är Region´s Actual Act, Penny och pappan är Konnunkodon Durin.