Jag åkte  iväg med Raffe i husbilen på fredagseftermiddagen till Kalajoki för att sova hos uppfödaren för att vi sedan skulle åka följande dag till Uleåborg och delta i hundutställningen, Leevi tog vi med från Kokkola.

På lördagsmorgonen startade vi vid halv 8 tiden Marjo och jag med 4 hundar i bilen 3 västgötaspetsar och så en Corgie.
Oj vad mycket hundar och människor ringarna var små och det var trångt i allmänhet.
Domare var denna gång Tina Permo 20 Västgötaspetsar var med i utställningen 4 hanar i juniorklassen där även Raffe var med i helt otroligt vi kom först bland juniorerna och till slut så blev våran plats andra bästa hanhund och eftersom den som var bäst tävlade i valioklassen så FICK RAFFE SIN FÖRSTA SERT, oj oj detta var jag verkligen inte förberedd för men det kommer då man minst anar det och då känns det så mycket bättre och efter lite motgångar så smakar det ännu bättre..... JIPPII

963304.jpg

Raffe med sin ros och pokal.

963309.jpg

Inte nog med det Heta, Petes syster får också SERT även CACIB OCH ROP och blir på så vis FIN MVA GRATTIS HETA OCH GRATTIS MARJO för fina hundar.

963311.jpg

4 av Regions utställningsklan Leevi, Raffe, mummo (sorry Marjo kommer inte ihåg vad mummos riktiga namn var) och så Heta. Optio och Warre fattas av Västgötaspetsarna. Igår var det Regions hundarnas dag.

963315.jpg

än en gång Raffe

963318.jpg

Känns bra att avsluta detta års utställningar med att Raffe fick sin första Sertifikat.
Nu är medicinering påbörjat för ögoninflamation.