Jaha nu har vi börjat träna inomhus igen så sommaren är definitivt slut, tränar nu med Raffe på måndagar Peto 3 och tisdagar med Pete alkeistoko, hade förhinder i måndags så det blev ingen hallträning för Raffes del och inte blir det nu följande måndag heller för han kommer att tillbringa en vecka uppe i Kalajoki hos Marjo, men sen kommer vi igen.

Igår var jag och Pete på träning det gick över förväntan jag trodde att våran kontakt mm skulle vara som bortblåst första gången då vi börjar träna inomhus, men nej Pete kom precis ihåg hur roligt det är att träna så vi hade kontakt från början till slut, vi tränade bla kontakt, grundposition och gå fot med hunden lös, gick bra för allihhopa, vi skulle gå i ett T då jag skulle göra en helomvändning så kändes det plötsligt VAR ÄR PETE????? hö hö han var nära mej en aning sackade han efter men absolut inte på egna vägar med nosen i marken, NÄR SKALL JAG BÖRJA LITA PÅ HONOM???? måste också lära mej att inte se ner på honom i tid och otid.
Vårat program framtill jul kommer att innehålla de olika lydnadsmomenten som är i tävling, sista träningsgången före julen så kommer vi att ha "möllitoko" ser framemot detta.